Contacteer ons

Contact Persoon : Nancy

Telefoonnummer : +86 18922843554

Free call

van de de Zonnepanelenmodule van 1w CustomizedFlexible de Efficiency van Sunpower 22% Lichtgewicht

Min. bestelaantal : 1 Prijs : Contact Us for the Price
Verpakking Details : neutrale pakket Levertijd : 10-25 dagen.
Betalingscondities : T / T, Western Union Levering vermogen : 10000pcs per dag
Plaats van herkomst : China Merknaam : Desun
Certificering : CE RoHS Modelnummer : Ds-PSP0001S01

Gedetailleerde informatie

Type: sunpower zonnepaneel formaat: 95*70mm
macht: 1.0W Bedrijfsspanning: 5.5V
Opertatingsstroom: 182MA zonnecellen: Sunpower
kleur: Black Schutblad: Berijpt HUISDIER
Hoog licht:

Low Power Zonnepanelen

,

miniatuurzonnepaneel

Productomschrijving

de zonnepanelen van 5.5v Sunpower 1.0watt met hoog rendement kunnen op zonnelichten worden toegepast openlucht

 

Snel Detail:

1. Type: Sunpowerzonnepaneel

2. Productdimensie: 95*70mm

3. Macht: 1.0W

4. Werkend Voltage: 5.5V

5. Werkende Stroom: 182mA

6. Zonnecellen: Sunpower

7. Kleur: Zwart

8. Schutblad: berijpt HUISDIER

 

Productparameters:

Afmeting 95*70mm Werkende Macht 1.0W
Moduleefficiency ≥22% Werkend Voltage 5.5V
Standaardbeproevingsomstandigheden (STC) 1000W/㎡; 25℃; AM1.5 Werkende Stroom 182mA
Opslagtemperatuur -20~60℃ Open Kringsvoltage 6.5V
Garantie 1 jaar Kortsluitingstroom 200mA
OEM/ODM Steun Aangepast Steun

 

Beschrijving:

   Het zonnepaneel van 1.0W Sunpower keurt zonnecel van het hoog rendement de hoogste merk, de Sunpower-zonnecel goed. De outputefficiency is hoger dan andere zonnecellen. Bovendien, het kan in een verschillende vorm worden ontworpen om aan uw vereisten te voldoen. Het kan met om het even welke punten worden gecombineerd die aangedreven zonne vergen.

  De het polymeerstof van het industrieel-sterktehuisdier beschermt uw zonnepaneel en uw apparaten tegen occasionele regen of natte mist. IPX4 het waterdichte niveau, maar houdt het water weg wanneer u sommige apparaten op last hebt

  Er zijn vele opties voor de oppervlaktefilm, niet alleen PET-folie, maar ook ETFE en glas. Het type van PET-folie is berijpt en transparant, en ETFE-de film heeft ook vele verschillende types. Zij zijn zeer elegant en praktisch allen.

 

Toepassingen:

  De zonnemodules kunnen worden gebruikt om kleine apparaten, zoals een handbediende calculator of een decoratieve openluchtverlichting aan te drijven. De zonnepanelen kunnen maken tekensflits tegenhouden met aandacht-krijgende lichten. Zij kunnen verkeerslichten en licht aandrijven omhoog een verkeersbericht inscheept.

  Dingen zoals wearable apparaten, bluetooth hoofdtelefoon, GPS, openluchttoezichtsystemen, straatlantaarns enz. Zolang de weersomstandigheden goed genoeg zijn, kunnen wij de macht krijgen die wij op om het even welk ogenblik en overal gehad hebben=. Het is een zeer praktische technologie.

  Zonnetoepassing met inbegrip van zonnepak, rugzak, flexibel zonnepaneel op rv, boot, monocrystalline en polycrystalline de krachtcentralesysteem van het huisgebruik, lader zoals zonnemachtsbank, op straat of tuin zonneverlichting, fiets-aandeel het zonneslot van GPS etc. Om het even wat u kan met elektriciteit doen, kunt u met de juiste serie van zonnepanelen doen.

van de de Zonnepanelenmodule van 1w CustomizedFlexible de Efficiency van Sunpower 22% Lichtgewicht

 

Ons Voordeel

      Onze Sunpower-Zonnepanelen hebben eigenschappen zoals Lange levensduur, concurrerende prijs, en hoog rendement. Wij keuren betrouwbare kwaliteitscel en andere grondstoffen (EVA, HUISDIER, TPT enz.) voor al onze zonnepanelen goed. Bovendien, wij hebben meer dan 10 jaar ervarings in de productie van zonnepaneel dat ons genoeg voor de zonnepaneelproductie professioneel maakt.

     Wij kunnen verschillende grootte en vormenzonnepaneelbasis op verschillende projecten verstrekken. De aangepaste dienst is één van onze grootste voordelen.

Bovendien hebben wij een verscheidenheid van zonnecellen van Sunpower-Bedrijf, en u hebt vele opties. Bovendien, wij hebben ook vele monocrystalline en polycrystalline zonnecellen, zodat kunnen wij om het even welke soorten zonneproduct volgens uw vereisten maken.

    

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

overseas@desunpv.com
+86 18922843554