Contacteer ons

Contact Persoon : Nancy

Telefoonnummer : +86 18922843554

Free call
lopende band

Werd de ZonnedieTechnologie van Shenzhendesun in Shenzhen met 350 personeelsleden en 18000 vierkante meters wordt gevestigd opgericht in 2009. Desun heeft de internationale certificatie van kwaliteitssysteem ISO9001. Ons bedrijf heeft zeven belangrijke workshops, met inbegrip van het sorteren van workshop, scherpe workshop, lassenworkshop, SMT-workshop, lamineringsworkshop, verpakkende workshop en assemblageworkshop. In onze scherpe workshop, zijn er 14 automatische lasersnijmachines, die 40000 stukken zonnecellen kunnen snijden elke dag. In onze lassenworkshop, zijn er vier grote automatische machines van het reekslassen en zes kleine automatische machines van het reekslassen, die kunnen 16000pcs-zonnepanelen met macht lassen die van 2W tot de grotere zonnepanelen van 6W en van 2000pcs met macht gaan die van 100W tot 180W gaan elke dag. In onze SMT-workshop, zijn er twee automatische SMT-machines, die kunnen de kleine zonnepanelen van 40000pcs met macht produceren die van 0.1W tot 2W gaan.

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

OEM / ODM

     Zonne de Technologieco. van Shenzhendesun, Ltd gespecialiseerd in zonneproducten sinds 2009. Opgericht in Fuyong Shenzhen, bewogen wij ons aan Shiyan-stad in 2015. Na de ontwikkeling van 9 jaar, de verhoging van het fabrieksgebied van 1200㎡ aan meer dan 18000㎡. Het aantal werknemers stijgt rond van 60 tot 300.

Als professionele zonnefabriek, pogen wij specialisatie, innovatie en onderzoek nieuwe zonneproducten te zijn. Wij kunnen OEM en ODM de dienst volgens uw vereisten verlenen. Onze zonnepanelen worden wijd gebruikt op openluchtgebieden, vervoer, telecommunicaties en Internet van dingen, hebben wij met vele bedrijven samenwerken om zonne in camera toegepaste producten, lampen en lantaarns te ontwerpen, krachtcentrale, GPS die apparaat volgen, bluetooth apparaten, etc., aangezien wij verschillende soorten zonnecel, met inbegrip van Sunpower-cel, CIGS-cellen hebben, monocrystalline en polycrystalline siliciumzonnecel, kunnen wij aangepaste verschillende soorten zonnepanelen of zonneproducten aan de behoeften van onze klanten voldoen,welke één van ons grootste voordeel is.

 

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

 

 

R & D

Het grootste deel van onze zonneproducten worden aangepast. om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen, hebben wij een professioneel team gevestigd om verschillende zonnepanelen voor hun producten aan te passen. Wij hebben monocrystalline, polycrystalline, zonnecellen van Sunpower, van LG en CIGS-die aan verschillende behoeften van klanten kunnen voldoen. Bovendien kunnen wij kringen ook ontwerpen om de gebruiksscenario's van de producten van klanten te ontmoeten. Als er een behoefte is om zonnevoedingsysteem te ontwerpen, kunnen wij ook voor u ontwerpen 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

overseas@desunpv.com
+86 18922843554