Contacteer ons

Contact Persoon : Nancy

Telefoonnummer : +86 18922843554

Free call
Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Elektriciteitslooppas met zonneschijn, en Desun samen met u.

  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Azië
Type Business: Fabrikant
Merken: Desun Aantal werknemers: 199~299
Jaarlijkse omzet: 20000000-30000000 Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 40% - 50%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Desun werd opgericht in 2009 en werd gevestigd in Shenzhen, en wij plannen aan opstelling in Malaysia.Desun hebben de internationale certificatie van kwaliteitssysteem ISO9001 in 2012 en ook hebben ontvangen TUV IEC61215 en CEI 61730 voor onze zonnepanelen. Met meer dan 10 jaar ontwikkelings, nu hebben wij ongeveer 250 personeelsleden en 8000 ㎡ productiegebied. om betere kwaliteit na te streven, hervormen wij en vernieuwen onze inkapselingstechnologie om constant het concurrentievermogen van de producten van onze klanten in de markt te verbeteren. Desun heeft vriendschappelijke zakelijke relatie met IMI, D-Lichte WAKAWAKA gebouwd, Eton, GoalZero, etc.

De Desunzonnepanelen worden wijd toegepast in openlucht elektronische producten zoals zonnesmartphone, zonnemachtsbanken, digitale camera, laptop, het dragen of draagbare apparaten, blauwe tandradio, GPS, elektrische voertuigen, en openluchtlampen. Wij kunnen aangepaste verschillende groottezonnepanelen met verschillende technologie volgens de eisen van klanten.

Behalve zonnepanelen, kunnen wij zonneladerspak en zonnerugzakken ook produceren, en verschillende zonnecellen volgens klantenbehoeften, met inbegrip van Sunpower-zonnecellen, CIGS-zonnecellen, Monocrystalline zonnecellen kiezen.

Geschiedenis

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Dienst

   Werd de ZonnedieTechnologie van Shenzhendesun in Shenzhen met 250 personeelsleden en 7500 vierkante meters wordt gevestigd opgericht in 2009. Desun heeft de internationale certificatie van kwaliteitssysteem ISO9001. Het efficiënte beheer en de strikte productienorm zijn wat Desun altijd volgt, wat nuttig is om zonnepanelen met hoogste kwaliteit te produceren die in de markt populair is. Wij hervormen en vernieuwen de inkapselingstechnologie om het concurrentievermogen van zonneapparaten voor klanten te verbeteren.

  De Desunzonnepanelen worden wijd toegepast in openlucht elektronische producten zoals zonnesmartphone, zonnemachtsbanken, digitale camera, laptop, het dragen of draagbare apparaten, bluetooth apparaten, GPS, elektrische voertuigen, en openluchtlampen. Wij hebben professionele techniekeningenieurs om klanten van allerlei zonnemachtsoplossingen te voorzien, kunnen wij verschillende soorten zonnepanelen aanpassen van wie vermogensklasse van 0.03W aan meer dan 300W volgens de behoeften van klanten. Zolang u ideeën hebt, heten wij u welkom om aan ons bedrijf te komen en met onze ingenieurs van aangezicht tot aangezicht aan ontwerp zonneproducten te communiceren om de marktvraag te ontmoeten.

  

 

Ons Team

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

overseas@desunpv.com
+86 18922843554